Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuulensuun Palatsi avaa ovensa Hämeenkadulla – tätä on luvassa

Tuulensuun talon elokuvateatteritila Tampereen Hämeenkadulla saa ensi keväänä uuden elämän Tuulensuun Palatsi -tapahtumaravintolana.

Palatsi on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta nyt on tullut aika avata tilat uusien ihmisten, kohtaamisten ja hauskanpidon näyttämöksi.

Tampere-talo ja Events Tampere tuottavat ja toteuttavat tapahtumaravintolan tulevat elämykset yhteistyössä Tuulensuun talon kiinteistöä hallinnoivan Taitokaari Oy:n kanssa. Tuulensuun Palatsin tuleva ohjelmatarjonta tukee maailmalla suosittua show & dinner -konseptia.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Tampere-talosta Tuulensuun legendaaristen tilojen arvoisen kumppanin. Tampere-talolla on monialaista osaamista ja kokemusta; heiltä löytyy sekä ohjelmatoimisto että tapahtumatoimisto omasta takaa, ja he operoivat tiloja työkseen. Me lisäämme sitten kirsikan tämän viihdekonseptin kakun päälle ensiluokkaisella ravintolapuolen tarjonnallamme, Taitokaari Oy:n toimitusjohtaja Jani Koivuniemi kertoo tiedotteessa.

Tuulensuun Palatsin lavalla nähdään esiintyjiä estradiviihteen eri genreistä rytmitettynä tarinalliseen ruokailuelämykseen, joka ammentaa vahvasti 1920-luvun nostalgiasta. Ohjelmatarjonnassa korostuvat etenkin stand up -keikat ja spoken word -lavataide.

– Sodanjälkeinen 1920-luku oli ilottelun ja inspiroitumisen vuosikymmen ja yksi maailmanhistorian hienoimmista aikakausista. Nyt on merkkejä ilmassa siitä, että sama toistuu 2020-luvulla. Ankeiden koronavuosien jälkeen ihmiset janoavat yhdessäoloa ja elämyksiä, joita meillä on ilo ja taito tarjota heille, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertoo tiedotteessa.

Tuulensuun Palatsin uusi viihdekonsepti näkee päivänvalon keväällä 2022, ja tuleva ohjelmisto esiintyjineen julkaistaan loppuvuodesta 2021.