Tuulensuun Palatsi avaa ovensa Hämeenkadulla – tätä on luvassa

Tuulensuun talon elokuvateatteritila Tampereen Hämeenkadulla saa ensi keväänä uuden elämän Tuulensuun Palatsi -tapahtumaravintolana.

Palatsi on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa, mutta nyt on tullut aika avata tilat uusien ihmisten, kohtaamisten ja hauskanpidon näyttämöksi.

Tampere-talo ja Events Tampere tuottavat ja toteuttavat tapahtumaravintolan tulevat elämykset yhteistyössä Tuulensuun talon kiinteistöä hallinnoivan Taitokaari Oy:n kanssa. Tuulensuun Palatsin tuleva ohjelmatarjonta tukee maailmalla suosittua show & dinner -konseptia.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Tampere-talosta Tuulensuun legendaaristen tilojen arvoisen kumppanin. Tampere-talolla on monialaista osaamista ja kokemusta; heiltä löytyy sekä ohjelmatoimisto että tapahtumatoimisto omasta takaa, ja he operoivat tiloja työkseen. Me lisäämme sitten kirsikan tämän viihdekonseptin kakun päälle ensiluokkaisella ravintolapuolen tarjonnallamme, Taitokaari Oy:n toimitusjohtaja Jani Koivuniemi kertoo tiedotteessa.

Tuulensuun Palatsin lavalla nähdään esiintyjiä estradiviihteen eri genreistä rytmitettynä tarinalliseen ruokailuelämykseen, joka ammentaa vahvasti 1920-luvun nostalgiasta. Ohjelmatarjonnassa korostuvat etenkin stand up -keikat ja spoken word -lavataide.

– Sodanjälkeinen 1920-luku oli ilottelun ja inspiroitumisen vuosikymmen ja yksi maailmanhistorian hienoimmista aikakausista. Nyt on merkkejä ilmassa siitä, että sama toistuu 2020-luvulla. Ankeiden koronavuosien jälkeen ihmiset janoavat yhdessäoloa ja elämyksiä, joita meillä on ilo ja taito tarjota heille, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas kertoo tiedotteessa.

Tuulensuun Palatsin uusi viihdekonsepti näkee päivänvalon keväällä 2022, ja tuleva ohjelmisto esiintyjineen julkaistaan loppuvuodesta 2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut