Uusi ruotsalainen sähköautomerkki Tampereelle – Kaupat tehtävä netissä, mutta koeajot ja luovutus perinteisestä autoliikkeestä

Syyskuun alussa myyntiin tullut Suomen uusin automerkki Polestar saapuu Tampereelle.

Polestaria maahantuova Polestar Automotive Finland ja Käyttöauto ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Polestarin toiminnoista Tampereen seudulla vastaa Käyttöauto.

Sähköautoihin keskittyvän ruotsalaismerkki Polestarin globaalin strategian mukaisesti autot ostetaan aina verkkokaupasta, mutta asiakkaat voivat käydä Käyttöautossa koeajamassa malleja marraskuun puolivälistä alkaen, minkä lisäksi Tampereen seudulle myydyt Polestarit luovutetaan Käyttöautosta. Lisäksi Käyttöauto vastaa Polestarien huoltotoiminnoista niin Tampereella kuin Seinäjoellakin.

– Huomasimme jo kesän aikana tulleista ennakkokyselyistä, että Tampereen seudulla korostuu erityisen voimakas kiinnostus sähköautoja kohtaan. Elokuun ajan Kauppakeskus Ratinassa sijainneessa koeajopisteessä kysyntä oli suurempaa kuin missään muussa kaupungissa, jossa olemme koeajoja järjestäneet, Polestar Automotive Finlandin toimitusjohtaja Tommi Luopajärvi kertoo tiedottessa.

Myös Käyttöautossa odotetaan pian käynnistyvää yhteistyötä odottavin mielin.

– Polestar on erittäin mielenkiintoinen automerkki nopealla aikataululla sähköistyvillä automarkkinoilla, kommentoi tiedotteen mukaan Käyttöauton aluejohtaja Harri Mylläri.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut