Autoilija huomio: Tampereen uudet pysäköintiautomaatit eivät anna lipuketta erikseen pyytämättä... tarvettakaan ei tosin ole

Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Paperinen pysäköintilipuke ei enää jatkossa tulostu automaattisesti Tampereen katupysäköinnin kosketusnäytöllä varustetuissa pysäköintiautomaateissa.

Lipukkeen saa halutessaan edelleen tulostettua itselleen erillisellä painikkeella.

Muutos koskee noin 70:ää Citea Touch -merkkistä mittaria. Automaattien muutostyöt vat käynnissä.

Automaattisesti tulostuvat lipukkeet poistuvat käytöstä, koska ne eivät enää ole välttämättömiä pysäköinnin toiminnan ja valvonnan kannalta. Autoilija syöttää rekisteritunnuksensa laitteeseen ennen pysäköinnin aloittamista, mikä riittää pysäköinnin valvonnassa auton tunnistamiseen.

Itse maksutapahtuma toimii samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Maksusuorituksen jälkeen laite kysyy, haluaako asiakas tulostaa lipukkeen. Painamalla ”Kyllä” pysäköijä voi yhä tulostaa itselleen paperisen lipukkeen. Jos pysäköijä painaa ”Ei” tai ei paina kumpaakaan vaihtoehtoa, lipuketta ei tulosteta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut