100 pulloa ja tölkkiä kerralla ahmaiseva palautusautomaatti tulee Turtolan K-Citymarketiin

Tampereen K-Citymarket Turtolassa juomapakkaukset voi nyt palauttaa nopeasti ja käsiä likaamatta TOMRA R1 -palautusautomaattiin.

Pullonpalauttajan unelmaksi kutsutun laitteen kitaan voi kaataa kätevästi suoraan kassista jopa yli sata tölkkiä ja muovipulloa kerralla.

Syksyllä 2020 lanseerattu TOMRA R1 -pullonpalautusautomaatti hotkaisee kerralla säkillisen juomapakkauksia eli yli 100 muovipulloa ja tölkkiä ja tekee palauttamisesta jopa viisi kertaa nopeampaa kuin perinteisellä palautusautomaatilla. Suomeen on asennettu jo 28 TOMRA R1 -automaattia, mutta Tampereelta laite on vielä puuttunut.

TOMRA R1 -laitteen asennus ja pullonpalautuspisteen uusiminen toimii lähtölaukauksena koko Citymarketin remontille.

– Remontoimme seuraavan vuoden aikana koko kauppamme ja pullonpalautuspiste uudistuu ensimmäisenä. Kierrätys ja vihreät arvot ovat meille tärkeitä ja remontin yhteydessä uusimme esimerkiksi kylmälaitteet ja valaistuksen energiatehokkaammaksi. Haluamme kantaa kortemme kekoon ja jättää puhtaan maailman myös lapsillemme, kauppias Marko Vainikainen kertoo tiedotteessa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut