Tamrex laajentaa Espooseen ja Vantaalle

Tampereella yli 40 vuotta toiminut ja Suomessa tätä ennen jo seitsemän palvelevaa työvaate- ja turvallisuustuotteiden myymälää omistava Tamrex avaa ensimmäiset myymälänsä pääkaupunkiseudulle, Vantaan Tikkurilaan ja Espoon Koskeloon lokakuun lopulla.

Tampereella vuodesta 1978 toiminut ja vuonna 2015 Hämeenlinnaan laajentanut Tamrex avasi syksyllä 2020 neljä uutta myymälää, laajentuen näin Pirkanmaalta ja Hämeestä myös muualle Suomeen – Turkuun, Poriin, Lahteen ja Jyväskylään.

Nyt avattavat Vantaan ja Espoon myymälät vastaavat pääkaupunkiseudun kysyntään palvelevasta työvaatemyymälästä, jonka valikoimiin kuuluvat myös työ- ja paloturvallisuustuotteet.

– Pandemiavuodesta huolimatta olemme halunneet määrätietoisesti laajentaa sinne, missä kysyntää on. Ja vaikka pandemia on tuonut haasteensa sekä meille että asiakkaillemme, ei työvaatteiden, työkenkien ja suojainten tarve ole hävinnyt mihinkään – päinvastoin. Enää esimerkiksi hengityssuojaimet eivät ole vain tiettyjen alojen työntekijöiden vaan koko kansan hyödyke, ja työvaatteiden suunnittelussa otetaan nykyisin huomioon hyvin myös niiden käyttö vapaa-ajalla, kertoo Suomen Tamrexin toimitusjohtaja Kirsi Oldén.

Suomen pääkonttorilla Tampereella pääsääntöisesti työskentelevä Oldén on innoissaan laajentumisesta.

– Uskon vahvasti, että erityisesti pääkaupunkiseudulla asiakkaat arvostavat palvelua. Korkealaatuiset tuotteet sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu – niistä koostuu Tamrex. Ja siinä avainasemassa on mahtava henkilökuntamme, jota myös koulutetaan koko ajan. Henkilökunnan luottamus ja ilo tekemiseemme ja tuotteisiimme on kaiken a ja o – ja juuri se näkyy myös asiakaspalvelun tasossa, Oldén sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut