Seitsemisen luontokeskukseen haetaan luontomatkailuyrittäjää – "Haluamme tarjota mahdollisuudet pitkän aikavälin kehittämiseen"

Seitsemisen kansallispuistoon haetaan uutta matkailuyrittäjää tai matkailuyrittäjien ryhmää. Olli-Pekka Härmä/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Metsähallitus hakee luontomatkailuyrittäjää kehittämään ja uudistamaan Ylöjärven ja Ikaalisten alueilla sijaitsevan Seitsemisen luontokeskuksen toimintaa ja palveluja. Työ alkaa huhtikuussa 2022.

Kokonaisuus sisältää kahvila-ravintolan, auditorion, näyttelytilat sekä majoitus-, sauna- ja keittiötilat lisärakennuksessa. Kiinnostuneilta odotetaan yhteydenottoja 16. marraskuuta mennessä.

– Seitsemisen luontokeskus on kansallispuiston päälähtöpiste ja tilat soveltuvat monenlaiseen ohjelmapalvelu-, retkeilykurssi- ja tapahtumatoimintaan. Luontokeskuksen majoitustiloissa on noin 20 petipaikkaa. Retkeilyn suosio on nostanut kysyntää myös välinevuokrauksessa sekä retkeilyneuvonnan kasvaneena tarpeena. Olemme avoimella mielellä keskustelemassa koko rakennuksen monipuolisesta hyödyntämisestä, ja haluamme tarjota yrittäjälle tai yrittäjille mahdollisuudet pitkän aikavälin kehittämiseen yhteistyössä Metsähallituksen kanssa, sanoo puistonjohtaja Tuula Peltonen Metsähallituksesta tiedotteessa.

Luontokeskuksen energiatekniikkaa on uusittu ja sähköä saadaan nyt aurinkovoimaloista. Pysäköintialueelle on valmistumassa sähköautojen latauspisteitä sekä sähköistettyjä matkailuautopaikkoja.

Yrittäjäksi haetaan luontomatkailun ammattilaista tai ammattilaisia, jolla on vankka asiakaspalvelu- ja retkeilyosaaminen, kokemusta opastus- ja ohjelmapalveluyrittäjyydestä, kahvila- ja majoitustoiminnasta ja välinevuokrauksesta. Toiminnassa tulee huomioida myös ekologisuus ja vastuullisuus.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut