Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratinan odotettu Scope Club pääsee vihdoin avaamaan – Luvassa sirkusesityksiä ja tapahtumallisia elementtejä

Ravintola Periscopen Scope-klubi juhlii avajaisiaan 6. marraskuuta.

Klubin piti aueta jo vuosi sitten lokakuussa, mutta korona siirsi avaamista. Ravintoloitsija Arto Rastaan mukaan avajaisia on ehditty jo odottaa ja klubin perään on kyselty kesällä.

Rastas kertoo, että konsepti pysyy pääpiirteittäin suunnitellussa. Klubi-illat alkavat lauantaisin yhdeltätoista ja tunnin päästä siitä aloittaa illan pääesiintyjä-DJ.

– Koko ilta on sävytetty sirkusesityksillä ja tapahtumallisilla elementeillä, Rastas kertoo.

Korona on tuonut myös pieniä muutoksia ohjelmaan.

– Vuosi sitten oli tarkoituksena, että tuodaan maailmata DJ:tä esiintymään. Nyt tilanteen takia DJ:t ovat kotimaisia. Sillä varmistetaan, että saadaan esiintyjä, Rastas sanoo.

Vaikka aikomuksena on aloittaa uusi klubikonsepti parin viikon päästä, on korona-aika tuonut myös pienen pelon mukaan.

– Ravintola-alalla on tullut monta kertaa takapakkia ja näyttää, että turbulenssia on edelleen. Pieni pelko siitä, että jossain tehtaassa sattuu koronarypäs ja ravintoloita rajoitetaan, Rastas sanoo.

– Mutta nyt vahvasti uskotaan, että kun rokotekattavuus on mitä on, niin päästään avaamaan. Luottavaisin mielin.

Rastas korostaa, että kyseessä ei ole yökerho. Ravintola Periscope jatkaa toimintaansa normaalisti, Scope on vain lisä lauantai-iltoihin.

– Haluamme tarjota elämyksiä ja hauskaa illanviettoa ihmisille.

Iltojen tarkka ohjelma elää vielä ja muutoksia tehdään tarvittaessa matkan varrella. Ohjelma on vetonaula, mutta tarkoituksena ei ole tulla katsomaan sirkusesityksiä.

– Ne ovat osa konseptia.