Ilves ja Tappara avaavat uuden areenan otteluiden lipunmyynnin – tulot jaetaan seurojen kesken

Ilveksen ja Tapparan Uros Live -areenalla pelattavien kotiotteluiden lipunmyynti aukeaa maanantaina. Areenan avausviikonloppuna 3. ja 4. joulukuuta pelataan ensin perjantaina Tappara–Ilves-ottelu ja lauantaina Ilves–Tappara-ottelu.

Seurojen nettisivuilla julkaistujen tiedotteiden mukaan ennakkokysyntä on ollut suurta.

– Tappara ja Ilves järjestävät avausviikonlopun ottelut yhteistyössä ja tulemme myös jakamaan historiallisesti otteluiden lipunmyynnin tulot seurojen kesken, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro kertoo tiedotteessa.

– Uros Live -areenan avausviikonloppu on hieno yhteinen ponnistus Tapparan kanssa. Toivomme, että kannattajat lähtevät sankoin joukoin liikkeelle molempina päivinä ja saamme yhdessä kokea upean avausviikonlopun, Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi tiedotteessa.

Lippuja ei voi varata ja lippujen ostomäärä on rajoitettu kymmeneen. Halvimmillaan peleihin pääsee 15 eurolla. Kalleimmista lipuista saa pulittaa 49 euroa. Ilveksen ja Tapparan välisissä paikallisotteluissa liput ovat viisi euroa kalliimpia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut