Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turun oma poika tulee Tampereelle – Ressu Redford lähtee joululaulukiertueelle ja keikkailee myös Messukylän kirkossa

Perusturkulainen Ressu Redford lähtee joulukiertueelle. Joulukonsertit järjestetään joulukuussa Turussa, Hämeenlinnassa, Kotkassa ja Tampereella. Tampereella paikkana on Messukylän kirkko lauantaina 18. joulukuuta.

Konserteissa kuullaan artistille itselleen tärkeitä joululauluja sekä hänen omasta tuotannostaan koskettavia kappaleita. Lipunmyynti toivottuihin konsertteihin alkoi perjantaina.

– On todella hieno fiilis päästä kirkkoihin esiintymään. Kirkon akustiikassa pienimmätkin nyanssit pääsevät esiin ja tunnelma on käsinkosketeltava. Odotan innolla tulevia konsertteja, Ressu kommentoi tiedotteessa.

Ressu Redford teki paluun soolomusiikin pariin vuoden 2019 alussa. Artistin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuka on se oikea ja Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat.

Yleisö on löytänyt myös uudet kappaleet: Viimeinen päivä -single on ylittänyt kuunteluillaan lähes platinarajan ja samaan rajapyykin reilulla 2 miljoonalla kuuntelukerralla on yltänyt myös viime keväänä julkaistu kesäbiisi Corolla. Edellisellä Vain Elämää -kaudella hurmannut Ressu Redford julkaisi helmikuussa uuden singlen Pieni askel. Single aloitti matkan kohti artistin 29. lokakuuta julkaistavaa uusinta albumia Hölmö sydän.