Kaupunki uusii Vihiojanpuiston siltoja – toinen silta kokonaan pois käytöstä uusinnan ajan

Tampereen kaupunki uusii kaksi puusiltaa Vihiojanpuistossa loppusyksyn aikana. Nykyisten siltojen kansipalkit ovat vuosien kuluessa nousseet ja vääntyilleet roudan nosteltua siltojen puisia välitukia.

Uudet asennettavat sillat ovat elementtirakenteisia, ja ne nostetaan paikoilleen joulukuun alussa. Nostojen aikana noin yhden työvuoron ajan sillat, ja reitit silloille ovat vuorotellen kokonaan pois käytöstä.

Rehunkujan viereen rakennettava itäisempi silta tehdään nykyisen siltapaikan viereen ja vanha silta pyritään pitämään auki liikenteelle rakentamisen ajan.

Lähempänä Koskuenpolkua oleva läntisempi silta uusitaan vanhalle paikalleen, ja uuden sillan perustusten rakentamisen ajan loka-marraskuun vaihteessa silta ja Vihiojan etelänpuoleinen reitti ovat kahden viikon ajan kokonaan pois käytöstä. Samoin joulukuun alussa muutaman päivän ajan uutta siltaa asennettaessa silta ja Vihiojan etelänpuoleinen reitti ovat kokonaan pois käytöstä.

Muutoin joko uusi tai vanha silta ovat koko ajan pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden käytössä.

Uusitut sillat ja siltojen ympäristöt ovat valmiita joulukuun puolivälissä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut