Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesäkuussa 2022 Tampereen täyttää neljäpäiväinen voimistelun suurtapahtuma – Gymnaestradan liput tulevat myyntiin loppuvuodesta

9.–12. kesäkuuta Tampereella järjestetään voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada, jossa neljän päivän ajan on tarjolla eri puolilla kaupunkia voimistelunäytöksiä, kilpailuja, tanssiesityksiä sekä voimistelukoulun kokeilupisteitä. Lipunmyynti alkaa loppuvuodesta 2021.

Voimistelu on tuolloin esillä eri puolilla Tamperetta: Messu- ja urheilukeskuksessa, Uros Live -areenalla, Tampereen stadionilla Ratinassa, Keskustorilla sekä Särkänniemessä. Paikalle odotetaan 12 000 voimisteluseurojen harrastajaa ja kilpailijaa ympäri Suomen. Paikalle saapuu myös kansainvälistä voimisteluväkeä sekä runsaasti yleisöä ja muita vierailijoita.

Kilpailuja järjestetään akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, naisten telinevoimistelussa, miesten telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, TeamGymissä ja trampoliinivoimistelussa. SM-mitalit jaetaan akrobatiavoimistelussa, naisten telinevoimistelussa, miesten telinevoimistelussa (nuoret) sekä trampoliinivoimistelussa.

Tapahtuma huipentuu sunnuntain Unelmien tulevaisuus -päätösjuhlaan, jossa tuhannet eri-ikäiset voimistelijat esittävät tarinallisia yhteisohjelmia Tampereen stadionilla Ratinassa. Suomalainen voimistelu on tunnettu suurista kenttänäytöksistään – suorista riveistä, täsmällisistä kuvioista sekä yhdenaikaisuudesta.

Gymnaestradan erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin tulee myyntiin päivälippuja ja yleisölippuja, mutta tarjolla on myös paljon maksutonta puuhaa ja elämyksiä kaikille. Gymnaestrada Tampere 2022-tapahtuman lipunmyynti aukeaa loppuvuodesta 2021.