Aikooko Raimo Helminen valmentaa vielä tämän kauden aikana? – MTV: "Pakkohan sitä on positiivisesti ajatella"

Raimo Helminen on valmis valmentamaan myös kuluvalla kaudella, mikäli kutsu valmennustöihin käy. Pekka Ruissalo/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

MTV on haastatellut verkkosivuilleen Raimo Helmistä, jonka valmennusuran tulevaisuudesta on käyty spekulaatioita hyvin sujuneen TPS-kauden jälkeen.

Helmisen kohtaloksi alkavan kauden osalta koitui se, että valmentajasopimukset tehdään hyvissä ajoin edeltävällä kaudella eikä TPS:n alkukausi vielä antanut merkkejä poikkeuksellisen hyvästä menestyksestä.

– Pakkohan sitä on positiivisesti ajatella. Yrittää ajatella, että jotain mielenkiintoista löytyisi. Kyllä minä sillä lailla lähtökuopissa olen. Jos vain itse sytyn hommaan, niin lähden kyllä ilman muuta, Helminen sanoo MTV:lle.

Tamperelainen on nyt ollut taustalla tarjoamassa apua esimerkiksi nuorille pelaajille.

– Olen vähän keskustellut joidenkin kanssa. Sellaista pientä on tietenkin ollut. Aina yritetään tietenkin auttaa kaikkia, jos joku vain kysyy, Helminen sanoo MTV:lle.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut