Tampereen Joulutorin avaamispäivät ovat selvillä – Tänä vuonna on taas ohjelmalavakin käytössä

Tampereen Joulutorista nautitaan jälleen Keskustorilla 4.-22. joulukuuta 2021. Joulutori avautuu vaiheittain. Joulutunnelmaan pääsee jo lauantaina 27.marraskuuta.

Glögiravintolan ja Munkkikahvilan lisäksi suuri osa elintarvikkeita ja käsitöitä myyvistä mökeistä ovat siitä lähtien avoinna 22. joulukuuta saakka.

Tampereen joulun avaus on 28. marraskuuta, jolloin on perinteinen paraati ja kuusen valojen sytyttäminen.

Kuorojen, tanssiryhmien, performanssien ja lasten joulunäytelmien esittäjien on taas mahdollista ilmoittautua Joulutorin ohjelmalavalle tuomaan joulun mieltä ja iloa torin vierailijoille.

Jouluista ohjelmaa toteuttamaan etsitään esimerkiksi laulajia, harrastekuoroja, tiernapoikia ja esiintyviä taitelijoita ikään katsomatta.

Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo, että viime vuoden tauon jälkeen on taas hienoa nähdä Joulutorin lavalla aitoja ja ainutlaatuisia esityksiä turvallisesti ulkoilmassa.

– Uskon, että kaikki olemme kaivanneet elävän esityksen luomaa tunnelmaa. Ohjelmalavamme ja laadukas tekniikka ovat valmiina. Kaikki ryhmät tai yksittäiset esiintyjät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, ovat tervetulleita esiintymään meille. Päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin toivottuja. Heille tarjotaan esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa, Rami Lehtinen sanoo tiedotteessa.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake Joulutorin kotisivuilla https://tampereenjoulutori.fi/esiintyjaksi/ tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut