Pirkanmaalaiselle nelikolle luettiin syytteet huumeisiin liittyvistä rikoksista – raskaimpina nimikkeinä törkeä pahoinpitely ja törkeä ryöstö, kahdelle vaaditaan ehdotonta vankeutta

Aluesyyttäjä Jenna Sundqvist vaatii pirkanmaalaiselle nuorelle naiselle ja kolmelle pirkanmaalaiselle miehelle erimittaisia rangaistuksia liittyen 21 epäiltyyn rikokseen, jotka kaikki juontavat juurensa tavalla tai toisella huumeiden käyttöön. Miehiä koskevat syytenimikkeet ovat raskaampia: Sundqvist vaatii kahdelle miehelle vähintään kahden vuoden mittaista ehdotonta vankeusrangaistusta.

Kokonaisuuteen sisältyy useampia näpistyksiä. Henkilöt ovat näpistäneet muun muassa lonkeroa, korvakoruja sekä elintarvikkeita.

Raskain rikossarjan teko on törkeä pahoinpitely, joka ajoittuu joulukuuhun 2020. Tuolloin vanhempi mies on lyönyt nuorempaa miestä tämän asunnossa ensin kuulakärkikynällä päähän. Tämän jälkeen vanhempi mies on hakenut veitsen, jolla on lyönyt nuorempaa miestä vasempaan takareiteen.

Vanhempi mies on ollut asialla yhdessä toisen nuoremman miehen kanssa Tampereella julkisessa käymälätilassa, jossa he ovat käyneet heille entuudestaan tuntemattoman henkilön kimppuun laittamalla veitsen tämän kaulalle ja uhkaamalla tappaa, mikäli hän ei anna kaksikolle mukanaan olevaa omaisuutta. Kaksikko on lähtenyt tilanteesta pois mukanaan 300 euron arvoinen älypuhelin sekä 40 euroa käteistä rahaa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut