Wolt Market avasi ovensa Tampereella – 2000 tuotteen valikoima, ostokset luvataan kotiovelle puolessa tunnissa

Woltin kautta voi 14. lokakuuta kello 10 alkaen tilata ravintolaruokaa kotiin myös Imatralla. Piia Kaskinen

Teemu Nurmi

Woltin ruokakauppavalikoima Tampereella on laajentunut kolmella uudella liikkeellä. Tamperelaiset voivat tilata ruokakauppaostoksia nopealla kotiinkuljetuksella nyt myös uudesta Wolt Market Tampereesta sekä torstaina alustalla aloittaneista K-Market Amurista ja Tullintorista.

Wolt Market Tampere tarjoaa asiakkailleen noin 2000 tuotteen valikoiman Woltin alustan kautta. Kauppa palvelee asiakkaita Tampereen keskustasta aina Hervantaan, Lielahteen, Linnainmaalle ja Pirkkalaan asti. Ostokset saa kotiovelle keskimäärin puolessa tunnissa tilauksesta.

Wolt Marketit toimivat alustalla itsenäisinä kumppaneina muiden kauppiaiden tapaan. Itse liikkeissä tuotteiden hankkimisesta, hyllytyksestä ja säilönnästä, tilausten vastaanottamisesta, tuotteiden keräilystä ja pakkaamisesta huolehtii Wolt Marketin henkilökunta.

Ruokakauppaostoksia voi tilata Tampereella seitsemästä liikkeestä: K-Market Tullintori, K-Market Amuri, Sale Puutarhakatu, Sale Osmonmäki, Sale Hervanta, M-Market Koskikeskus ja Wolt Market Tampere.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut