Onko koronarokote jäänyt ottamatta? – Sen saat viikonloppuisin Hatanpään terveysasemalta

Tampereella koronarokotteen saa lokakuussa myös viikonloppuisin. Hatanpään terveysasemalla (Hatanpäänkatu 24) rokotuksia annetaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9–16 sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Koronarokotukseen voivat tulla kaikki yli 12-vuotiaat tamperelaiset ja orivesiläiset sekä Tampereella opiskelevat tai esimerkiksi työn vuoksi pitkään asuvat ulkopaikkakuntalaiset.

Arkipäivisin koronarokotuksia annetaan kaupungin terveysasemilla. Ilman ajanvarausta rokotuksen saa Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilta keskiviikosta perjantaihin (13.–15. lokakuuta) kello 8–18 välisenä aikana.

Muuten terveysasemilla rokotteita annetaan ajanvarauksella.

Ajan saat varattua verkosta osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22).

Toiseen rokotukseen voit tulla jo kuuden viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksestasi. Kolmannen rokotteen saat, jos kuulut voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään tai sait alkuvuonna ensimmäiset rokotteesi alle kuuden viikon välillä.

Täällä rokotetaan ilman ajanvarauksia

13.–15. lokakuuta kello 8–18: Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasema

15. lokakuuta kello 16–20: Oriveden S-Market

– (la–su) 16.–17. lokakuuta kello 9–16: Hatanpään terveysasema

– (la–su) 23.–24. lokakuuta kello 9–16: Hatanpään terveysasema

– (la–su) 30.–31. lokakuuta kello 9–16: Hatanpään terveysasema

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut