Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuore KMT: Tamperelainen tavoittaa yhteensä 191 000 lukijaa

Kaupunkilehti Tamperelainen tavoittaa painetulla lehdellä ja digitaalisina versioina keskimäärin 191 000 lukijaa, kertoo tuore Kansallinen mediatutkimus KMT 2021.

Printti-Tamperelaisella on lukijoita 135 000. Painettu Tamperelainen on yhä Suomen ylimoimaisesti luetuin kaupunkilehti.

– Tamperelainen on säilyttänyt hyvin asemansa Tampereen seudulla sekä painetulla että digitaalisilla lehtituotteillaan. Tuoreessa KMT:ssä on joillekin lehtituotteille tullut lyhyellä aikavälillä jopa lukijamäärän romahduksia, joten lukijoiden odotuksia ei saa pettää. Tinkimättömän paikallinen Tamperelainen lupaa pitää lukijat kiinni kahvituntikeskusteluissa tärkeistä paikallisista asioista, ajankohtaisista puheenaiheista ja tamperelaisista ilmiöistä, linjaa päätoimittaja Petteri Mäkinen.

Etelä-Suomen Median julkaisemien lehtien kokonaistavoittavuus on nyt 978 000 lukijaa. Viikkokokonaiskertymä Etelä-Suomen Median lehdillä on 1 105 000 lukijaa.

Etelä-Suomen Median lehdistä suurimmat kokonaistavoittavuudet ovat Helsingin Uutisilla (370 000 lukijaa), Tamperelaisella (191 000), Länsiväylällä (146 000) ja Vantaan Sanomilla (118 000).

Etelä-Suomen Media kuuluu Mediatalo Keskisuomalaiseen, jonka lehdistä 68 on mukana tuoreimmassa KMT-mittauksessa.Näiden lehden yhteinen viikkotavoittavuus on 2 141 000 yli 15-vuotiasta suomalaista. Kansallinen Mediatutkimus (KMT) on mediatalojen yhdessä tilaama tutkimuskokonaisuus. Tutkimuksen päätilaaja on MediaAuditFinland Oy ja toteuttaja Kantar TNS Oy.

Tamperelainen on säilyttänyt hyvin asemansa Tampereen seudulla sekä painetulla että digitaalisilla lehtituotteillaan.