Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Särkänniemen Karmiva Karnevaali alkaa torstaina – "Me olemme kaikki täällä innoissamme ja hyvin iloisilla mielin"

Särkänniemen syksyn monivuotinen kokokohta Karmiva Karnevaali alkaa torstaina. Halloween-teemainen ja sopivasti kauhukuvastoviritteinen tapahtuma on tänä vuonna kestoltaan kymmenen päivää.

Toimitusjohtaja Miikka Seppälä uskaltaa odottaa ennakkomyynnin perusteella tapahtuman tämänastista kävijäennätystä.

– Toissa vuonna kävijöitä oli 29 000 ja viime vuonna koronakaudestakin huolimatta 24 000. Nyt lipunmyynti on sujunut sen verran hyvin, että uskallamme odottaa kasvua noihin lukuihin ja tapahtuma alkaa jo torstaina.

Toimitusjohtaja on seurannut tiiviisti tapahtuman rakentumista.

– Me olemme kaikki täällä innoissamme ja hyvin iloisilla mielin.

Aukioloajat ovat pitkiä varsinkin viikonloppuisin. Sekä lauantaina 16. lokakuuta ja päätöspäivänä 23. lokakuuta ovet avautuvat kello 13 ja ovat auki kello 22 asti. Kahtena ensimmäisenä päivänä ovet avautuvat kello 15, sen jälkeen huvipuistoon pääsee joka päivä kello 13 alkaen.

– Iltapäivällä ja vähän alkuillastakin on pienemmille lapsille sopivaa ohjelmaa. Kello 17 alkaen meno muuttuu paremmin vanhemmille lapsille ja aikuisille sopivaksi, Seppälä sanoo.

Erikseen toimitusjohtaja nostaa esille Angry Birds Landin karnevaalitanssit. Päivittäin on luvassa myös karnevaaliparaati.

Sitten on luvassa ennustajia kaksin kappalein. Karnevaalialueella oleva ennustaja on perinteinen, mutta Circus Hysterian puolella oleva ennustaja on vähän pelottavakin.

Hurjimpien laitteiden liepeillä on jokaisena kertana voinut törmätä myös eläviin kuolleisiin, siis zombeihin. Ne kuuluvat kalustoon tänäkin vuonna.

– Kaikkiin Särkänniemen laitteisiin pääsee Karnevaalin aikana, paitsi kaikki vesilaitteet ovat kiinni, Seppälä kertoo.