Varasitko Matkavekalta matkan, joka jäi tekemättä? Tee tämä ilmoitus 10 päivän sisällä tai rahoja ei palauteta

Matkavekan matkoja järjestävä yritys meni konkurssiin ensimmäisenä koronavuonna ja moni suomalainen jäi ilman varaamaansa matkaa. Timo Seppäläinen/Arkisto

Minna Harmaala

Osa Matkavekalta matkoja varanneista saattaa jäädä ilman rahojensa palautusta, jos eivät aktivoidu pian.

Saatavat ovat nimittäin vanhentumassa 22. lokakuuta eli ensi viikolla, tiedottaa Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV). Rahansa saavat takaisin vain ne asiakkaat, jotka ovat ilmoittaneet vakuusrahastolle ajoissa tilinumeronsa.

Matkavekan matkoja jäi toteutumatta, kun niiden järjestämisestä vastannut tanskalainen yritys TravelCo Nordic meni konkurssiin vuosi sitten.

Pakettimatkoja varanneet saavat rahansa takaisin vakuusrahasto Rejsegarantifondenilta.

Jos Matkavekalta on vielä saatavia, KKV kehottaa olemaan yhteydessä Rejsegarantifondeniin osoitteeseen info@rejsegarantifonden.dk viimeistään 22.10.2021. Sähköpostiviestissä pitää ilmoittaa myös matkan varausnumero.

Korvauksia maksetaan ainoastaan matkayhdistelmistä, kuten matkapaketeista. Vakuusrahasto ei kata yksittäisten matkapalveluiden, esimerkiksi lentojen, korvauksia.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto: Konkurssiin kaatuneen Matkavekan asiakkaat voivat saada rahansa takaisin

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut