Syyte: Entiselle liigajalkapalloilijalle vaaditaan sakkorangaistusta poliisia vastaan niskottelusta – Ei poistunut hotellin pihasta huoneeseensa

Aluesyyttäjä Krista Heliö vaatii 1970-luvulla syntyneelle miehelle sakkorangaistusta tapahtumista, jotka ajoittuvat helmikuulle 2021 ja Tampereelle. Tuolloin miehen epäillään syyllistyneen niskoitteluun poliisia vastaan tamperelaisessa hotellissa.

Poliisin mukaan miestä oli käsketty useampaan otteeseen poistumaan hotellin pihasta sekä hotellin yleisistä tiloista huoneeseensa. Mies ei ollut kuitenkaan totellut käskyjä. Mies oli myös kieltäytynyt antamasta henkilötietojaan poliisille.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt menettelynsä osittain. Hänen mukaansa kyse oli siitä, että poliisi oli käskenyt häntä olla yksin hotellihuoneessa aamuun asti. Mies sanoi, että jätti käskyn noudattamatta siksi, koska hän ei voinut tällaista luvata.

Mies pelasi vuosituhannen vaihteessa jalkapalloa liigatasolla. Hän edusti urallaan pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun joukkueita. Mies ei edustanut pelaajaurallaan pirkanmaalaisia seuroja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut