Tampere-talo palkittiin vuoden konserttisalina

Tampere-talo palkittiin Musiikki & Media -tapahtuman Industry Awards -gaalassa vuoden konserttisalina. Perjantaina järjestetyssä musiikkialan tapahtumassa palkittiin kuluvan vuoden musiikki- ja media-alan menestyneitä tekijöitä.

Tampere-talo sai vuoden 2021 konserttisalin palkinnon tunnuksena panostuksestaan tapahtumien turvallisuuteen sekä kyvystään kehittää sekä taloudellisesti että henkisesti uusia tapoja tuottaa tapahtumia. Tampere-talon laadukkaaseen toimintatapaan kuuluu olennaisesti myös tinkimätön ympäristövastuutyö.

Tampere-talon lisäksi vuoden konserttisali -kategoriassa ehdolla olivat Suomen kansallisooppera ja -baletti, Savoy-teatteri, Helsingin Kulttuuritalo ja Logomo.

– Palkinnon myöntäminen Tampere-talolle on tunnustus koko yrityksellemme ja sen työntekijöille upeasta työstä näinä haastavina aikoina. Henkilökuntamme on venynyt upeasti sen eteen, että olemme onnistuneet luomaan turvallisia tapahtumia, konsertteja ja kohtaamisia tähän poikkeukselliseen aikaan. Yhteistyö kaikkien noin neljänkymmenen konserttisalin sekä musiikki- ja tapahtuma-alan ammattilaisen kanssa tekee työstämme todella palkitsevaa, kiittelee Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas tiedotteessa.

Ehdotuksia musiikki- ja media-alan palkittavista kerättiin kesällä kaikille avoimella kyselyllä, jossa pyydettiin myös perusteluja ehdotuksille. Lopullisen ehdokasasettelun teki ammattilaisraati, ja voittajan äänestivät suomalaiset musiikki-, media- ja tapahtuma-alojen ammattilaiset.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut