Onko koronarokotukselle tarvetta? Sen saat Ratinassa vielä sunnuntaihin asti

Ratinasta saa koronarokotuksen vielä sunnuntaihin kello 14 asti. Teemu Nurmi/ESM:n arkisto
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Onko koronarokotus vielä ottamatta? Tai kuulutko kolmannen rokotuksen saavien ryhmään? Sen saa viikonloppuna vielä Ratinan stadionilta: rokotusyksikkö on auki vielä tämän viikon sunnuntaihin kello 14 saakka.

Viimeisenä viikonloppuna Ratinassa annetaan myös influenssarokotuksia yli 65-vuotiaille, riskiryhmiin kuuluville sekä sosiaali- ja terveyshuollon työntekijöille, jotka kohtaavat ja hoitavat influenssaa sairastavia tai hoitavat jatkuvasti vakavalle influenssalle erityisen alttiita henkilöitä.

Rokotuksen saa Ratinasta ilman ajanvarausta lauantaina ja sunnuntaina kello 8–14 välisenä aikana. Lähipiirin rokotukset eivät ala vielä. Ne voidaan aloittaa vasta sen jälkeen, kun niitä koskeva sosiaali- ja terveysministeriön asetusmuutos on tullut voimaan.

Koronarokotukset jatkuvat terveysasemilla. Terveysasemilta rokotuksen saa ajanvarauksella. Ajan saat varattua verkosta osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22 välisenä aikana).

Lisäksi Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilla annetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta ensi viikolla arkisin kello 8–18 välisenä aikana. Näillä terveysasemilla saa myös influenssarokotuksen ilman ajanvarausta torstaina ja perjantaina kello 8–18 välisenä aikana.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut