Influenssarokotukset alkavat vaiheittain Tampereella

Vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön influenssarokotukset käynnistyvät vaiheittain Tampereella. Lähipiirin rokotukset sen sijaan aloitetaan vasta sosiaali- ja terveysministeriön asetusmuutoksen tultua voimaan.

Tulevana viikonloppuna 9.–10. lokakuuta kello 8–14 Ratinan rokotusyksikössä (Ratinan rantatie 1) annetaan ilman ajanvarausta influenssarokotuksia yli 65-vuotiaille, riskiryhmiin kuuluville sekä sosiaali- ja terveyshuollon työntekijöille, jotka kohtaavat ja hoitavat influenssaa sairastavia tai hoitavat jatkuvasti vakavalle influenssalle erityisen alttiita henkilöitä.

Kannattaa varautua siihen, että omaa vuoroaan voi joutua jonottamaan. Ratinassa on vain pistoksena annettavia rokotteita.

Terveysasemilla rokotukset alkavat 14. lokakuuta. Ajanvaraus kaupungin terveysasemilla annettavaan rokotukseen alkaa perjantaina 8. lokakuuta kello 12. Tamperelaiset voivat varata ajan osoitteessa tampere.fi/influenssarokotukset ja orivesiläiset sivulta tampere.fi/influenssarokotuksetorivedella . Ajan saa myös soittamalla omalle terveysasemalle tai terveyspalvelujen neuvontaan numeroon 03 5657 0023.

Ilman ajanvarausta influenssarokotuksia annetaan Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilla torstaina ja perjantaina 14. ja 15.10. kello 8–18.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut