Tampereen Classic aloitti Ideaparkissa – On todellakin vastannut odotuksia, sanoo Pasi Peltola

Kun Tampereen Classicin salibandyjoukkue kertoi keväällä siirtävänsä ottelutapahtumat Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksiin, ihmettelyä riitti. Ihmettely alkoi jo nimestä: muun muassa iltapäivälehdissä ihmeteltiin, voiko huipputason salibandyjoukkue nimetä areenansa niin että siinä on kirjoitusvirhe.

Nimeä on perusteltu manselaisella versiolla Black Boxista (=musta laatikko). Silloin se on, luonnollisesti, Bläk Boks. Ensimmäinen Classicin miesten kotiottelu siellä pelattiin 19. syyskuuta.

– On todellakin vastannut odotuksia. Huikea digitaalisuus, joka tarjoaa ainekset hyvälle tapahtumalle ja yleisöäkin on riittänyt. Myös VIP-puoli on parantunut, joka on auttanut tietenkin osaltaan. Aitioparvi valmistuu lokakuun lopussa, joka auttaa myöskin. Katsojille tarjotaan hieno mahdollisuus saada elämyksiä, innostuu Classicin puuhamies Pasi Peltola.

Myös pelit ovat sujuneet siihen tapaan mitä Classicilta on ollut lupa odottaa.

– Urheilullisestikin homma on toiminut ihan hyvin. Miehissä kolme peliä ja kolme voittoa, naisissa kolme peliä ja kaksi voittoa.

Alkukautta on himmentänyt Krister Savosen loukkaantuminen. Savonen horjahti yli laidan Oilersia vastaan pelatussa ottelussa, löi päänsä seinään ja menetti tajuntansa. Peltola valitsee sanansa tarkasti asiasta puhuessaan.

– Savonen on toistaiseksi poissa pelikentiltä. Ei voi vielä tarkasti sanoa, milloin hän palaa.

– Varmasti on niin, että suomalaisilla salibandyareenoilla on voinut olla parannettavaa turvallisuudessa, mutta onneksi F-liiga on nyt ottamassa asian vakavasti.

Kokonaisuutena syksy on alkanut niin kuin Peltola on toivonutkin.

– Olen tyytyväinen siihen että miten tämä syksy on lähtenyt liikkeelle, ehdottomasti. On tietysti kehittyvän organisaation merkki, että asioita halutaan tehdä paremmin ja monia asioita halutaan tehdä vieläkin paremmalla tavalla. On uusi hieno tekniikka, joka vaatii paljon mutta eteenpäin mennään siinäkin koko ajan ja oma seuraväki oppii asioita koko ajan paremmin.

– Ylipäätään uuden tuotteen kaupallistaminen: se on aina oma haasteensa.

Yleisömäärä antaa tukea jatkoon. Kahdessa kotiottelussa katsojamäärä oli ensimmäisessä 1 021 ja toisessa 747.

Uusi areena

Bläk Boks

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva tapahtuma-areena, jossa pelataan Tampereen Classicin edustusjoukkueiden kotiottelut.

Katsomoihin mahtuu Classicin otteluissa enimmillään 1 200 katsojaa.

Tilat sisältävät katsomon lisäksi aition, monitoimitilan sekä tapahtumaravintolan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut