Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen hyvät otteet Veikkausliigassa on havaittu: Toni Kallio valittiin syyskuun valmentajaksi

Veikkausliiga on valinnut syyskuun valmentajaksi Ilveksen Toni Kallion. Kallio päätyi joukkueen puikkoihin kesken kauden, kun joukkuetta pitkään valmentanut Jarkko Wiss sai potkut tehtävästään.

Syyskuussa Ilves pelasi erittäin hyvän kuukauden. Viidestä ottelusta tamperelaiset kirjasivat neljä voittoa ja yhden tasapelin päästämättä maaliakaan ja nousivat samalla kuuden parhaan joukkoon ja Mestaruussarjaan. Mitalisijoille on matkaa, mutta sijoitus kuuden parhaan joukkoon on jo varmistettu.

Syyskuun joukkueeseen valittiin kaksi Ilves-pelaajaa: maalivahti Rasmus Leislahti ja laitapelaaja Tuomas Ollila. Alkukaudella kritisoitu Leislahti on löytänyt hyvän vireen ja pelannut syyskuussa useampia nollapelejä.

Syyskuun pelaajaksi valittiin liigakentille kesällä palannut Petteri Forsell. Forsell teki syyskuussa neljässä ottelussa kolme maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.