Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puolustusvoimat huutokauppaa käytöstä poistettua tavaraa Tampereella – tarjolla muun muassa bussi, autoja, mönkijöitä, moottorikelkkoja, kontteja ja ompelukoneita

Puolustusvoimat huutokauppaa Tampereella käytöstä poistettua tavaraa. Huutokauppa järjestetään keskiviikkona 6. ja torstaina 7. lokakuuta.

Huutokaupassa myydään yli 580 tuotetta. Myynnissä on muun muassa 54 erilaista moottoriajoneuvoa, kuten kuorma-autoja, maastokuorma-autoja, henkilöautoja, pakettiautoja, moottorikelkkoja ja mönkijöitä. Myynnissä on myös erilaisia perävaunuja, renkaita, tykin edeltäjiä, ajoneuvojen varaosia, ompelukoneita sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Huutokauppa tapahtuu ulkoalueella.

Huutokauppamyynnin lisäksi myydään materiaalin näyttöpäivänä ja huutokauppapäivinä kiinteällä hinnalla muun muassa maastopukuja, sarka-asuja, päähineitä, sotilassuksia, suksisauvoja ja työkaluja.

Huutokaupassa voi maksaa käteisellä, pankkivekselillä ja pankkikortilla. Huutokaupattavat tuotteet ovat nähtävillä Huutokaupat.com-palvelussa.