Paasikivenkadun väistämisvelvollisuudet muuttuvat päinvastaisiksi nykyisistä

Raitiotietyöt ja niihin liittyvät katurakentamistyöt Paasikivenkadulla etenevät. Paasikivenkadulla Rantatien risteyssillan keskisaareke on valmistunut ja työalue muuttuu. Ajokaistat idän eli keskustan suuntaan siirretään keskiviikkona aivan keskisaarekkeen viereen ja katurakennustyöt siirtyvät Paasikivenkadun eteläreunalle.

Työalueen muutoksen vuoksi Paasikivenkadulle liittymisessä tehdään uusia liikennejärjestelyjä ja väistämisvelvollisuuksiin tulee muutoksia. Muutokset koskevat keskustan suuntaan ajavaa liikennettä.

Viikon 40 keskiviikosta alkaen Paasikiventieltä Lielahden suunnasta keskustaan Paasikivenkadulle liittyvä liikenne on väistämisvelvollinen muuhun liikenteeseen nähden.

Rantatieltä, idän suunnasta Rantatunnelista sekä Haarlankadulta Paasikivenkatua keskustaan suuntaavalla liikenteellä on jatkossa etuajo-oikeus Paasikivenkadulle liityttäessä. Nykytilanteessa väistämisvelvollisuudet ovat olleet päinvastoin.

Väistämisvelvollisuuden muutos merkitään liikennemerkein ja ajoratamaalauksin. Lisäksi liikennettä ohjaavat muun muassa varoituslamellit.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut