Tampereen Lemmikki-messut saavuttivat kävijäennätyksen – "Tapahtumaa oli selvästi kaivattu ja odotettu..."

Lemmikki-messut teki kävijäennätyksensä. Tampereen Messut
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lemmikki Tampere -messuilla tehtiin yleisöennätys, kun Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen saapui 2.–3. lokakuuta 11 929 eläinten ystävää.

Seuraavan kerran tapahtuma pidetään 8.–9. lokakuuta.

– Lemmikki Tampere oli hyvin lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen valtasi innostunut hyrinä. Tapahtumaa oli selvästi kaivattu ja odotettu kaiken kotona oleilun jälkeen. Vihdoin ihmiset saivat luvan elää, iloitsee tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu Tampereen Messut -konsernista tapahtuman tiedotteessa.

Viikonlopun aikana oli mahdollista tutustua kymmeniin eri eläimiin ja satoihin lajinsa edustajiin. Messuilla oli ihasteltavaa niin omaa lemmikkiä harkitseville kuin jo sellaisen omistaville. Paikalla oli joukko eläinkavereita, joita sai helliä sekä lemmikkiyhdistysten jäseniä, joilta kysyä vinkkejä lemmikin hankintaan ja hoitoon.

Lemmikkejä on hankittu paljon viime vuosina. Myös lemmikkieläinruokien valmistajalla on huomattu lähivuosien lemmikkibuumi, sillä korona-aikana lemmikkien kanssa on vietetty yhä enemmän aikaa.

Muutenkin näytteilleasettajat olivat todella tyytyväisiä tapahtumaan.

– Moni myi hyllyjään tyhjiksi, mikä osoittaa myös suosittujen messujen merkityksen kaivattuna kauppapaikkana mukana oleville yrityksille. Messuilla saatu palaute on ollut oikein positiivista, tapahtuman projektipäällikkö Paula Karhu kertoo.

Messuilta uudet ja tulevat eläinten omistajat saivat paljon tarpeellista tietoa lemmikkien hoidosta ja pääsivät tutustumaan esimerkiksi eläinten kanssa harrastettaviin lajeihin. Yksi Lemmikki Tampere -messujen vetonauloista oli Rambo Staffin – skeittaavan koiran esiintyminen. Katsomot täyttyivät ääriään myöten.

– Näillä näkymin messuilla nähtiin Rambon jäähyväiskeikka, sillä omistajana minun pitää himmata 9-vuotiaan koiran vauhtia. Olo on haikea, mutta ei tätä voi loputtomiin tehdä, vaikka Rambolla varmasti riittäisi intoa skeitata viimeisiin päiviinsä asti, koiran omistaja Minna Talvitie kertoo tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut