Pirkanmaalle tulee moottoriveneiden säilytykseen erikoistunut venehotelli – Tilat sadoille veneille

Pirkanmaalle on tulossa ensimmäinen moderni venehotelli.

Sen rakentaminen on käynnissä Kolmenkulman yritysalueella. Vuoden 2022 kesäkuussa valmistuvan Venehotelli iROWin kiinteistön investoreina ovat Matti ja Kalle Polus ja heidän yhtiönsä Kiinteistö iROW Oy.

Venehotellin palvelun tuottajana toimii yrittäjä Ville Isokoski (IDEEL OY).

– Liki 2 900 järven Pirkanmaa tarvitsee venehotellin, joka erikoistuu modernien moottoriveneiden säilytykseen ja ylläpitoon. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin heinäkuussa päivitetyn tilaston mukaan Pirkanmaalla on lähes 16 000 rekisteröityä venettä. Lisäksi maakunnassa on valtava määrä pienveneitä, joita uudenlainen ammatillinen palvelu kiinnostaa. Veneilyharrastajien määrä on voimakkaalla kasvu-uralla, perustelevat Matti ja Kalle Polus lähettämässään tiedotteessa.

Venehotellin lämpöinen tila on kooltaan runsaat 2 500 neliötä. Kylmävarastoa on vajaat 1700 neliötä. Lisäksi hotellilla on aidattu, valaistu ja vartioitu veneiden pihasäilytysalue. Siellä asiakkaat voivat käydä omien kulkulupiensa avulla itse huoltamassa ja korjaamassa venettään. Koko venehotellin alue on liki kaksi hehtaaria, ja se valjastetaan venehotellin toiminnan tarpeisiin. Venehotellissa on paikat sadoille veneille.

Tilat suunnitellaan ja rakennetaan veneiden säilyttämistä varten. Muun muassa venehotellin tekniikka erikoisnostureita myöten edustaa alan viimeistä osaamista. Veneiden talvisäilytys, veneiden nostot ja laskut, veneiden kuljetukset, veneiden siirrot sekä kausihuollot kuuluvat palvelutarjontaan. Venehotelli iROWin markkinointi käynnistyy ensi vuoden alkupuolella.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut