Pientalotonttien haku alkoi Tampereella – se kestää lokakuun loppuun asti

Kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut Tampereella. Se kestää 29. lokakuuta saakka.

Tontteja on tarjolla kaikkiaan 63. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Hervantajärveltä on haettavana 49 vuokratonttia, Vuoreksesta kaksi, Haukiluomasta ja Linnainmaalta molemmista yksi tontti. Kiinteällä hinnalla myydään kuusi tonttia Hervantajärveltä. Lisäksi tarjousten perusteella myydään Ojalasta neljä tonttia, jotka ovat alueen ensimmäisiä hakuun tulevia pientalorakentamiseen kaavoitettuja tontteja.

− Ojalasta on tulossa tarjolle lisää sekä myytäviä että vuokrattavia tontteja syksyllä 2022 ja 2023. Nyt haussa olevat tontit sijaitsevat alueen pohjoisosassa, kertoo tontti-insinööri Jori Alanko.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana jo saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Frenckellissä sijaitsevaan Tampereen palvelupisteeseen. Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Omakotitontin hakemisesta voit lukea lisää täältä.

Tonttihaussa mukana olevat tontit löytyvät tästä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut