Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Legendaarinen tamperelainen rautakauppa sai uudet kauppiaat, kaupan juuret 1800-luvulla – "Perinteitä pitää vaalia, mutta kauppaa on myös uskallettava kehittää tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi"

Tampereen K-Rauta Otra Nekala on saanut uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat vetovastuun legendaarisesta rautakaupasta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa.

Viimeiset viisi vuotta Enqvistien pariskunta on toiminut kauppiaina K-Rauta Hämeenlinnassa, josta he siirtyvät Tampereelle.

– Aina olen tehnyt töitä yrittäjämäisesti kelloa katsomatta, ja jossakin vaiheessa tuli tunne, mitä jos tekisi itselle töitä, Janne Enqvist kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

K-Rauta Otra Nekalan perinteet ulottuvat 1800-luvulle asti.

– Perinteitä pitää vaalia, mutta kauppaa on myös uskallettava kehittää tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi. Myymälä on K-Rautana uniikki, toimiihan se kahdessa kerroksessa liukuportaineen. Meille on tärkeää, että pystymme varmistamaan sujuvan asioinnin myymälässä erilaisilla keinoilla, uudet kauppiaat kertovat.

K-Rauta Otra Nekala palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Kattavan tuote- ja palvelutarjonnan lisäksi Enqvistien mielestä kaupan pitää olla houkutteleva ja tarjota virikkeitä asiakkaille.

– Kun asiakkaita vielä palvelee ammattitaitoinen henkilökuntamme, niin kauppaan on kiva tulla asioimaan.

K-Rauta Otra Nekala työllistää noin 60 alan ammattilaista.

Kauppiasperheeseen kuuluvat 14- ja 17-vuotiaat tyttäret sekä Rölli-niminen koira.