Legendaarinen tamperelainen rautakauppa sai uudet kauppiaat, kaupan juuret 1800-luvulla – "Perinteitä pitää vaalia, mutta kauppaa on myös uskallettava kehittää tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi"

Tampereen K-Rauta Otra Nekala on saanut uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat vetovastuun legendaarisesta rautakaupasta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa.

Viimeiset viisi vuotta Enqvistien pariskunta on toiminut kauppiaina K-Rauta Hämeenlinnassa, josta he siirtyvät Tampereelle.

– Aina olen tehnyt töitä yrittäjämäisesti kelloa katsomatta, ja jossakin vaiheessa tuli tunne, mitä jos tekisi itselle töitä, Janne Enqvist kertoo K-ryhmän tiedotteessa.

K-Rauta Otra Nekalan perinteet ulottuvat 1800-luvulle asti.

– Perinteitä pitää vaalia, mutta kauppaa on myös uskallettava kehittää tämän päivän asiakkaiden tarpeisiin vastaavaksi. Myymälä on K-Rautana uniikki, toimiihan se kahdessa kerroksessa liukuportaineen. Meille on tärkeää, että pystymme varmistamaan sujuvan asioinnin myymälässä erilaisilla keinoilla, uudet kauppiaat kertovat.

K-Rauta Otra Nekala palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita. Kattavan tuote- ja palvelutarjonnan lisäksi Enqvistien mielestä kaupan pitää olla houkutteleva ja tarjota virikkeitä asiakkaille.

– Kun asiakkaita vielä palvelee ammattitaitoinen henkilökuntamme, niin kauppaan on kiva tulla asioimaan.

K-Rauta Otra Nekala työllistää noin 60 alan ammattilaista.

Kauppiasperheeseen kuuluvat 14- ja 17-vuotiaat tyttäret sekä Rölli-niminen koira.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut