Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere juoksee -tapahtumassa yli 1000 osallistujaa – Mukana myös Mira Potkonen ja Jarkko Kinnunen

Tampere Juoksee -tapahtuma juostaan lauantaina 9. lokakuuta. Tapahtuman järjestää 125-vuotisjuhlaansa viettävä ja juuri yleisurheilun Kalevan Maljan 2021 voittanut Tampereen Pyrintö ry.

Tampere Puolimaraton -nimellä aina vuoteen 2019 järjestetty juoksutapahtuma siirtyi viime vuonna perinteiseltä paikaltaan syyskuun alusta lokakuulle ja samalla tapahtuman nimi muuttui Tampere Juoksee -tapahtumaksi.

Tampere kymppi, Tampere Puolimaraton ja Lasten Minimaraton by Lähitapiola Pirkanmaa liikuttavat tänäkin vuonna yli 1000 osallistujaa.

Sekä puolimaratonin että kympin juoksijat lähtevät Keskustorilta ja tulevat maaliin Laukonsillalle Ratinan stadionin ylätasanteelle. Kun kympin juoksijat kurvaavat maaliin Vuolteensillalta, puolimaratonin juoksijat suuntaavat etelälenkille Ratinan stadionin kautta.

Reittien monipuolisuus on kokemus kaikille osallistujille, ja tämän vuoden tapahtumassa nähdään myös olympiatason jo uransa lopettaneita urheilijoita lähtöviivalla. Ilmoittautuneiden listalla ovat nokialaiset nyrkkeilyn olympiamitalisti Mira Potkonen ja kilpakävelijä Jarkko Kinnunen. Uusien haasteiden edessä Mira testaa kuntoaan puolimaratonilla ja Jarkko 10 km matkalla – tällä kertaa juosten.

Kolmatta kertaa Tampere Juoksee -tapahtumassa pääsevät vauhtiin myös perheen pienimmät, kun lasten oma Minimaraton – matkoina 500 metriä ja 1 kilometri – aloittaa juoksupäivän Keskustorilla kello 12. Kympin ja puolimaratonin lähtö on kello 13.