Finnair: Emme lopeta lentoja Tampere-Pirkkalasta

Kahdeksan Pirkanmaan kansanedustajaa lähetti tämän viikon maanantaina Finnairille vetoomuksen Tampere-Pirkkalan lentoyhteyksien säilyttämisen puolesta.

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner vastasi torstaina kansanedustajille todeten, että ”mediassa Finnairin kommentti maayhteyden arvioinnista tulkittiin niin, että Finnair olisi päättänyt lopettaa lennot Tampereelle”.

– Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa. Kuten uutisoinnissa itse asiassa todettiin, emme ole puhuneet lentojen lopettamisesta, vaan olemme kertoneet arvioivamme, voitaisiinko mahdollisesti osa lennoista korvata bussiyhteydellä, ja näin saada reittien CO2-kuormaa alas, Manner kommentoi kirjeessä.

Manner sanoo Finnairin ymmärtävän hyvin sujuvien liikenneyhteyksien merkityksen Pirkanmaan alueen kansainvälisille yhteyksille ja elinkeinoelämälle.

– Osana avointa ja vastuullista toimintaa on, että keskustelemme yhteisesti myös vaihtoehtoisista malleista, joilla yhteyksiä voitaisiin järjestää ja palveluja toteuttaa, hän kirjoittaa.

Finnair on lentänyt Tampere-Pirkkalasta Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut