Finnair: Emme lopeta lentoja Tampere-Pirkkalasta

Teemu Nurmi

Kahdeksan Pirkanmaan kansanedustajaa lähetti tämän viikon maanantaina Finnairille vetoomuksen Tampere-Pirkkalan lentoyhteyksien säilyttämisen puolesta.

Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner vastasi torstaina kansanedustajille todeten, että ”mediassa Finnairin kommentti maayhteyden arvioinnista tulkittiin niin, että Finnair olisi päättänyt lopettaa lennot Tampereelle”.

– Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa. Kuten uutisoinnissa itse asiassa todettiin, emme ole puhuneet lentojen lopettamisesta, vaan olemme kertoneet arvioivamme, voitaisiinko mahdollisesti osa lennoista korvata bussiyhteydellä, ja näin saada reittien CO2-kuormaa alas, Manner kommentoi kirjeessä.

Manner sanoo Finnairin ymmärtävän hyvin sujuvien liikenneyhteyksien merkityksen Pirkanmaan alueen kansainvälisille yhteyksille ja elinkeinoelämälle.

– Osana avointa ja vastuullista toimintaa on, että keskustelemme yhteisesti myös vaihtoehtoisista malleista, joilla yhteyksiä voitaisiin järjestää ja palveluja toteuttaa, hän kirjoittaa.

Finnair on lentänyt Tampere-Pirkkalasta Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut