Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ravintolarajoitukset poistuivat ja uusi karaokeravintola avaa heti ensi viikolla

Karaokeravintola Pataässä avaa ensi viikon keskiviikkona 6. lokakuuta Tampereen Pellavatehtaankadulla tilassa, jossa aiemmin toimi ravintola London.

Pataässä Tamperetta pyörittävän Formia-Futuren ravintolatoimen päällikkö Kreeta Kontio sanoo, että avauspäivänä ovet ovat auki kello 19-06.

Pataässä lienee maan tunnetuin karaokebaaribrändi. Lähes 30 vuotta Helsingissä toimineen Pataässän nimi on tuttu niillekin, jotka eivät asu Pataässä-ravintoloiden kaupungeissa (Helsinki, Oulu, Lahti, Jyväskylä ja pian Tampere).

Suomen tunnetuimpien julkkisten illanvietot Helsingin Pataässässä päätyvät usein Seiska-lehden sivuille.

– Asiakasskaala on laaja. Meillä käyvät kaikenlaiset ihmiset, mikä on ollut aina tavoitekin. Karaoke on Pataässän tärkein asia. Ihmiset ovat itse artisteja, jotka luovat musiikin ja tunnelman. Se määrittää toimintaamme.

– Patiksessa kohtaavat intohimoiset karaokeharrastajat ja silloin tällöin laulajat. Kenenkään ei tarvitse laulaa missään lavalla vaan mikrofoni viedään vaikka ihmisen omalle tuolille, Kreeta Kontio kertoi Tamperelaiselle 27. elokuuta.

Ravintoloiden aukiolo- ja anniskelurajoitukset poistuivat Pirkanmaalta tänään.