Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelainen viestintäalan monitoimitoimisto laajentaa puhujavälitykseen – mukana listoilla muun muassa Jaakko Loikkanen ja Karri Kivi

Viihteen alojen viestintää ja PR:ää, kiertue- ja tapahtumatuotantoja sekä artistien ohjelmamyynti- ja managerointipalveluja tuottava tamperelainen ProPromotion Oy laajentaa palvelutarjontaansa myös puhujavälitykseen.

Yrityksen edustuksessa on laaja joukko kiinnostavia puhujia, jotka tarjoavat laajalla skaalalla eri asiantuntijasisältöjä kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tarjolla on media- ja esiintymisvalmennusta, mentaali-, hengitys- ja hyvinvointivalmennusta, itsensä johtamista, aineksia tiimin rakentamiseen kohti onnistumisia, johtamisoppia painetilanteisiin, seksuaalikasvatusta, sosiaalista ruoanlaittoa, kansainvälisen myynti- ja markkinointityön sekä sosiaalisen median asiantuntijapuheenvuoroja suoraan kentältä.

Mukana ovat tamperelaislähtöinen uutisankkuri ja juontaja Jaakko Loikkanen, kirjailija ja seksuaalikasvattaja Nina Honkanen, jääkiekkovalmentajana ja tv-kommentaattorina tunnettu Karri Kivi, Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja Minna Marsh, vaikuttaja sekä media- ja someasiantuntija Jocka Träskbäck, hengitys- ja hyvinvointivalmentaja Timo Lampén, yrittäjä ja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, mentori Pirjo Suhonen sekä ruoka-alan kirjoja tuottaneet ja sosiaalista ruoanlaittoa yleisölle tarjoavat veljekset Sami ja Pasi Kuronen.

Tarjonnasta löytyy myös juontajia eri tilaisuuksiin.

– Hienoa päästä mukaan ProPromotionin uuteen esiintyjätiimiin. Minulle henkilökohtaisesti on merkityksellisintä, että yleisössäni kaikki hyötyisivät juuri siitä, mitä minulla annettavaa, ja olisi kunnia-asia päästä puhumaan yleisölle pitkän tapahtuma-alan sulun jälkeen. Olemme maailmassa muita, emme itseä varten. Erilaiset poikkeusajat ja -tilat vain vahvistavat tuon olemassaolon motiivin, Minna Marsh kommentoi tiedotteessa.

Uutisankkurina tunnettu Jaakko Loikkanen jakaa kokemuksiaan mediasta ja esiintymisestä mielellään eri yleisöille.

– Ydinosaamistani on olennaisimpien asioiden tunnistaminen ja niiden kertominen toisille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Jaan myös mielelläni omia kokemuksiani mediasta, esiintymisestä sekä esiintymisjännityksen käsittelystä, Loikkanen sanoo tiedotteessa.