Tamperelainen viestintäalan monitoimitoimisto laajentaa puhujavälitykseen – mukana listoilla muun muassa Jaakko Loikkanen ja Karri Kivi

Viihteen alojen viestintää ja PR:ää, kiertue- ja tapahtumatuotantoja sekä artistien ohjelmamyynti- ja managerointipalveluja tuottava tamperelainen ProPromotion Oy laajentaa palvelutarjontaansa myös puhujavälitykseen.

Yrityksen edustuksessa on laaja joukko kiinnostavia puhujia, jotka tarjoavat laajalla skaalalla eri asiantuntijasisältöjä kaiken kokoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tarjolla on media- ja esiintymisvalmennusta, mentaali-, hengitys- ja hyvinvointivalmennusta, itsensä johtamista, aineksia tiimin rakentamiseen kohti onnistumisia, johtamisoppia painetilanteisiin, seksuaalikasvatusta, sosiaalista ruoanlaittoa, kansainvälisen myynti- ja markkinointityön sekä sosiaalisen median asiantuntijapuheenvuoroja suoraan kentältä.

Mukana ovat tamperelaislähtöinen uutisankkuri ja juontaja Jaakko Loikkanen, kirjailija ja seksuaalikasvattaja Nina Honkanen, jääkiekkovalmentajana ja tv-kommentaattorina tunnettu Karri Kivi, Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja Minna Marsh, vaikuttaja sekä media- ja someasiantuntija Jocka Träskbäck, hengitys- ja hyvinvointivalmentaja Timo Lampén, yrittäjä ja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, mentori Pirjo Suhonen sekä ruoka-alan kirjoja tuottaneet ja sosiaalista ruoanlaittoa yleisölle tarjoavat veljekset Sami ja Pasi Kuronen.

Tarjonnasta löytyy myös juontajia eri tilaisuuksiin.

– Hienoa päästä mukaan ProPromotionin uuteen esiintyjätiimiin. Minulle henkilökohtaisesti on merkityksellisintä, että yleisössäni kaikki hyötyisivät juuri siitä, mitä minulla annettavaa, ja olisi kunnia-asia päästä puhumaan yleisölle pitkän tapahtuma-alan sulun jälkeen. Olemme maailmassa muita, emme itseä varten. Erilaiset poikkeusajat ja -tilat vain vahvistavat tuon olemassaolon motiivin, Minna Marsh kommentoi tiedotteessa.

Uutisankkurina tunnettu Jaakko Loikkanen jakaa kokemuksiaan mediasta ja esiintymisestä mielellään eri yleisöille.

– Ydinosaamistani on olennaisimpien asioiden tunnistaminen ja niiden kertominen toisille ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Jaan myös mielelläni omia kokemuksiani mediasta, esiintymisestä sekä esiintymisjännityksen käsittelystä, Loikkanen sanoo tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut