Syyte: Taksimies pahoinpiteli kollegansa rautatieaseman taksitolpalla – IS: Syyttäjä vaatii ehdollista vankeusrangaistusta kahdesta rikoksesta

Tamperelaisen taksimiehen epäillään pahoinpidelleen kollegansa Tampereen rautatieaseman taksitolpalla. Välikohtauksen taustalla oli syyttäjän mukaan kiista asiakkaasta. Asiakas istui välikohtauksen ajan jo uhrin autossa.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Syyttäjä vaatii tamperelaiselle taksiyrittäjälle ehdollista vankeusrangaistusta pahoinpitelystä ja vahingonteosta. Pahoinpitelyn lisäksi mies oli hakannut kollegansa auton sivuikkunaa sekä hakannut tämän auton tuulilasin säröille. Myös asianomistajan puhelin hajosi, kun hurjistunut taksimies oli heittänyt sen maahan.

Syyttäjä vaatii taksimiehelle ehdollista vankeusrangaistusta.

Taksimies on Ilta-Sanomien mukaan nähty käräjillä aiemminkin. Hänet on tuomittu pahoinpitelystä olosuhteissa, jossa hän oli riehunut huoltoaseman pihassa. Asiassa syntyi hankausta todistajana kuullun miehen kanssa: lopulta molemmat asianosaiset tuomittiin laittomasta uhkauksesta. Tilanne eskaloitui Ilta-Sanomien mukaan siihen, että todistaja yritti ampua taksikuskin tämän ajaessa ohi autollaan. Ampuja tuomittiin sittemmin tapon yrityksestä viideksi vuodeksi vankeuteen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut