Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekon MM-kisojen Tampereen pelien liput on varattu loppuun –  ottelulippuihin saattaa avautua vielä mahdollisuus monimutkaisen järjestelmän kautta

Kaikki vuoden 2022 jääkiekon miesten MM-kisojen Tampereella pelattavien otteluiden liput on varattu loppuun, tiedottaa Suomen Jääkiekkoliitto.

Saatavilla on vielä lippuja Helsingin otteluihin sekä rajattu määrä VIP-paketteja.

MM-kisoissa oli ensimmäistä kertaa käytössä lippujen osto-oikeuksien arvonta. Lippuarvonta osoittautui hyvin suosituksi, sillä arvontaosallistumisten kautta haettiin yli 1600000 lippua.

Kaikille arvontaan osallistuneille ei valitettavasti pystytä tarjoamaan joko heidän suoraan valitsemiaan tai edes vaihtoehtoisia ottelulippuja.

Kysyntää lippuarvonnassa on ollut etenkin Suomen otteluihin, sillä kiinnostavimpiin päiviin on haettu yli 200000 lippua. Myös muut kuin Suomen ottelut ovat olleet kysyttyjä.

Lippuarvonnassa voittaneille tiedotetaan asiasta 29.9. aikana. Heillä on mahdollisuus lunastaa lippunsa 30.9.–15.10.

Henkilöt, jotka eivät ole voittaneet arvonnassa lainkaan tai joille on tarjottu vaihtoehtoisia lippuja, saavat lunastamattomiin päivälippuihin etuosto-oikeuden 16.–20.10. Kaikille arvontaan osallistuneille tarjotaan päivälippuihin etuosto-oikeutta 21.–25.10., jos lippuja on vielä jäljellä. Jos päivälippuja on tämän jälkeen vielä jäljellä, ne tulevat avoimeen myyntiin 27.10.