Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratinassa rokotetaan joka päivä 10. lokakuuta saakka – sen jälkeen rokotukset jatkuvat terveysasemilla

Tampereella Ratinan rokotusyksikkö on auki seuraavan kahden viikon ajan joka päivä. Sunnuntaihin 10. lokakuuta asti rokotuksen saa ilman ajanvarausta arkisin kello 8–18 välisenä aikana ja viikonloppuisin kello 8–14 välisenä aikana.

Ajanvarauksella rokotuksia annetaan Ratinassa arkisin kello 20 saakka ja viikonloppuisin kello 16 asti.

Ajan saa varattua verkosta osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22 välisenä aikana).

Lokakuun kahtena ensimmäisenä perjantaina rokotuksessa voi käydä myös Hervannan kauppakeskus Duossa, jossa rokotuksia pistetään ilman ajanvarausta 1. lokakuuta ja 8. lokakuuta kello 11–18. Duon rokotuspaikka on ensimmäisessä kerroksessa Punaisen Ristin Tampereen osaston Tampuri PopUp Hervanta -pisteessä.

Koronarokotukset ovat maksuttomia. Rokotuksen voivat tulla kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Jos et ole vielä saanut ensimmäistä rokotusta, nyt on hyvä hetki hakea se. Toiseen rokotukseen voit tulla, kun ensimmäisestä rokotuksestasi on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Ratinan rokotusyksikkö sulkeutuu 10. lokakuuta. Sen jälkeen rokotukset jatkuvat terveysasemilla.