Juha Tapio tekee stadionkonsertin Ratinassa kesällä 2022 – "Olen aivan innoissani tästä"

Juha Tapio tekee stadionkeikan Tampereen Ratinassa elokuussa 2022. Antti-Jussi Savolainen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Laulaja ja lauluntekijä Juha Tapio on julkistanut uransa ensimmäisen stadionkonsertin. Tampereen Ratinassa järjestettävä jättikonsertti kantaa nimeä Elossa! ja järjestetään lauantaina 6. elokuuta vuonna 2022.

Liput tulevat myyntiin 5. lokakuuta kello 9.

– Tämä on ilta, jota olen odottanut pitkään ja viime aikojen palautteen perusteella en ole ainoa! Nyt kun olen aktivoitunut uuden musiikin kanssa muutenkin, olen todella tajunnut, kuinka kova ikävä mulla on ollut yleisöä ja vuorovaikutusta, musiikin jakamista yhdessä. Olen aivan innoissani tästä, kommentoi Juha Tapio asiaa tiedotteessa.

– Kaikki isot, areenaluokan keikkani olen tehnyt tähän mennessä pääkaupunkiseudulla, ja halusin tämän konsertin soittaa maantieteellisesti keskeisemmällä paikalla, sillä tämä keikka on kaikille”, kertoo Juha päätöksestään järjestää konsertti Tampereella.

Tulevalla stadionkeikalla on myös harvinainen erikoispiirre: keikalla äänitetään kappale Juha Tapion seuraavalle albumille yhdessä fanien kanssa. Poikkeuksellisen asiasta tekee se, että kaikki kyseistä biisiä mukana laulavat henkilöt voivat päästä mukaan kappaleen virallisiin esittäjätietoihin – todennäköisesti ensimmäistä kertaa maailmassa.

– Vierailevat tähdet artistien levyillä on tietysti tuttu kuvio, mutta yleensä vierailijoita on muutamia, ja mun levyillä yksittäistapauksetkin ovat olleet harvinaisia. Nyt puhutaan kuitenkin aivan erilaisen kokoluokan tempauksesta: keikalla äänitetään siis uusi biisi, joka julkaistaan myöhemmin levyllä. Lauluun osallistuvat fanit saavat halutessaan nimensä mukaan esittäjätietoihin, joten levyllä voi olla jopa kymmeniätuhansia vierailijoita, Tapio vinkkaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut