Näin Manse PP aloitti viikon juhlat – Konkarin neuvo: "Muistakaa nauttia tästä. Se tarkoittaa sitä, ettei kannata vetää itseään siihen kuntoon, ettei muista..."

Manse PP:n miesten historiallinen Suomen-mestaruus tarkoitti samalla sitä, että joukkue aloitti jo sunnuntai-iltana historialliset voitonjuhlat. Maanantaina iltapäivällä karavaani oli kulkenut Kehräsaareen, jossa iltapäivää aloiteltiin yhteisellä ruokailulla.

Juhliminen ei kuitenkaan tarkoita Mansen tapauksessa mitään rymykännejä. Tästä on nuorempiaan valistanut joukkueen yksi syömähampaista, jo aiemmin kolmen SM-kullan mies Henri Puputti, 38 vuotta.

Vieressä konkaria seuraa joukkueen kapteeni, pudotuspelien parhaaksi palkittu Tuomas Jussila.

– Sanoin kaikille jätkille jo sunnuntaina, että muistakaa nauttia tästä. Se tarkoittaa sitä, ettei kannata vetää itseään siihen kuntoon ettei muista asioita. Jos haluaa kunnolla vetää pöhnän, sen voi vetää sitten vaikka joulukuussa illan pimeinä tunteina, täräyttää Puputti.

Vieressä seisoo Severi Tikkakoski, joka voisi ikänsä puolesta olla vaikka Puputin poika. Miehillä on ikäeroa seitsemäntoista vuotta.

– Olen vain noudattanut vanhempien neuvoja ja vinkkejä kiltisti, toteaa Tikkakoski naama peruslukemilla ja saa konkarit vieressä raikuvaan nauruun.

Tamperelainen käsittelee Manse PP:n historiallista kultamitalia keskiviikon lehdessään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut