IS: Poliisin kotihälytyskeikka Lempäälään muuttui hengenvaaralliseksi – Yhtä henkilöä esitetään tänään vangittavaksi murhan yrityksestä

Viime torstai-iltana poliisi sai kotihälytystehtävän Lempäälään, johon lähti yhdellä partiolla. Tapahtumat olivat muuttua hengenvaaralliseksi, kun asunnossa vastassa oli väkivaltaiseksi osoittautunut mies.

Tapahtumien seurauksena miestä esitetään maanantaina vangittavaksi murhan yrityksestä. Rikosnimikkeestä päätellen miehen epäillään yrittäneen surmata poliisi.

– Kyseessä oli normaali kotihälytystehtävä, jossa epäilty kohdisti poliisiin vastarintaa, rikoskomisario Lassi Suoranta kertoo Ilta-Sanomille.

Suoranta ei erittele tapahtumia sen tarkemmin. Hän kertoo lehdelle, että poliisi ei saanut tapahtumien yhteydessä vammoja. Myöskään asianomistaja ei saanut sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Tekoon liittyvä kokonaisharkinta ja kokonaisarvostelu huomioiden poliisilla on syytä epäillä, että kyseessä on murhan yritys, Suoranta kommentoi Ilta-Sanomille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut