Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Suosittuja kattokävelyitä Tampereella järjestävä Heikki Närvänen valittu Vuoden yksinyrittäjäksi – "Uusia tuotteita on lähiaikoina tulossa"

Elämyspalveluyrittäjä Heikki Närvänen Amazing City Oy:stä on valittu Vuoden yksinyrittäjäksi. Toinen palkittu on mentalisti Pete Postiparta.

– Harvoin jään sanattomaksi, mutta repliikit olivat kieltämättä vähissä, kun minulle tästä kerrottiin. Koen, että palkinto on suurin kunnianosoitus, jonka yrittäjä voi Suomessa saada. Huikea homma! Närvänen sanoo tiedotteessa.

– Henkilökohtaisesti palkinto on tunnustus siitä, että olen tehnyt asioita oikein. Se jos mikä inspiroi jatkamaa samalla tiellä, hän jatkaa.

Heikki Närvänen on ensimmäinen pirkanmaalainen, jolle valtakunnallinen yksinyrittäjä palkinto luovutetaan.

Pälkäneläinen Närvänen on ollut viemässä perinteisiä pakopelejä uusiin ympäristöihin, esimerkiksi Särkänniemen huvipuiston yhteyteen. Yritys on myös suunnitellut ja tuottanut Finlaysonin alueen kattokävelyt.

– Olen ylpeästi pirkanmaalainen ja tunnen itseni etuoikeutetuksi, kun saan olla mukana rakentamassa alueen vetovoimaa niin paikallisten kuin kauempaa saapuvien matkailijoiden silmissä. Tulevaisuudesta voin paljastaa sen verran, että uusia tuotteita on lähiaikoina tulossa erityisesti matkailijoita ajatellen, Närvänen kertoo tiedotteessa.

Yritys on tehnyt myös korona-aikana uusia tuotteita, joita voi tehdä rajoituksien puitteissa. Palkintoperusteluiden mukaan yritys ja yrittäjä ovat loistava esimerkki innovoinnista sekä verkostomaisesta toimintatavasta.

"Amazing Cityn taloudelliset luvut ovat erinomaiset, kun huomioidaan viime vuoden poikkeuksellisuus ja haastava toimiala. Yhteistyö alueen muiden yritysten kanssa on ollut erittäin laajaa. Parhaimmillaan yritys on työllistänyt yhden päivän aikana jopa 21 eri alihankkijaa. Tämä on hieno osoitus siitä, miten yksinyrittäjäkin voi parhaimmillaan luoda työtä ja elinvoimaa ympärilleen", perusteluissa todetaan.

– Ennakkoluulottomat ja innostunut yhteistyökumppanit ovat myös ehdoton edellytys sille, että hulluimmistakin ideoista on jalostunut valmiita tuotteita. Kiitos palkinnosta kuuluu siis ehdottomasti myös heille, Närvänen sanoo.

Suomen Yrittäjät ja Yksityisyrittäjäin säätiö luovuttivat palkinnot Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien gaalassa Jyväskylässä lauantaina 25. syyskuuta. Valtakunnalliset yksinyrittäjäpalkinnot jaettiin nyt kolmatta kertaa. Ehdotuksia palkinnon saajaksi tuli yli sata, mikä on yli tuplasti enemmän kuin viime vuonna. Palkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta. Molemmat palkitut saivat palkinnoksi 5 000 euroa.