Jonne Aaron julkaisee uuden singlen: kuullaan vahvasti tamperelaisen Koskinen -rikossarjan tunnusbiisinä – Katso video ja kuuntele kappale tästä

Jonne Aaron on julkaissut uuden singlen. Se kuullaan marraskuussa Ruutu-palveluun tulevan Koskinen-rikossarjan tunnuskappaleena. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pitkän linjan tekijäksi jo laskettava Jonne Aaron julkaisee perjantaina uuden singlen.

Kappaleen nimi on Olettamuksia, ja se kuullaan myös marraskuussa Ruudussa alkavan Koskinen -alkuperäissarjan tunnuskappaleena. Kappaleesta julkistetaan perjantaina musiikkivideo, jossa nähdään myös lyhyitä otteita sarjasta.

– Haasteellisinta oli tehdä kappale, joka sopii sarjan tematiikkaan, mutta toimii myös itsenäisenä teoksena. Mielestäni onnistuin siinä loppujen lopuksi hyvin. Erityisen tästä biisistä tekee myös se, ettei kyseessä ole rakkauslaulu, jollaisia multa on aiemmin totuttu kuulemaan, Jonne Aaron kertoo tiedotteessa.

Tältä kuulostaa Jonne Aaronin uutuussingle videon kera

Muusikko on tehnyt kappaleesta myös englanninkielisen version. Se kulkee nimellä Dance with danger, ja sen on tarkoitus muistaa niitä kuuntelijoita jotka muistavat Jonne Aaronin edelleen Negativen laulajana.

– Dance with Dangerin tekeminen tuntui siltä kuin olisi noussut taas polkupyörän selkään. Kyseessä ei ole suoranainen käännös, mutta hain samaa aihepiiriä ja tunnelmaa kuin suomenkieliseen versioon. On hienoa päästä julkaisemaan pitkästä aikaa jotain myös kansainvälisille faneilleni, Jonne Aaron sanoo.

Koskinen -sarja perustuu Seppo Jokisen kirjoihin. Komisario Koskista esittää sarjaversiossa Eero Aho.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut