Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereella aloitetaan koronarokotukset kauppakeskuksessa – Duoon pop up -piste kahtena lauantaina

Petteri Mäkinen

Tampereen kaupunki aloittaa koronarokotukset Hervannassa kauppakeskus Duossa.

Rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta kahtena perjantaina 1. lokakuuta ja 8. lokakuuta kello 11–18.

Rokotuspaikka on kauppakeskus Duossa Suomen Punaisen Ristin (SPR) Tampurin pop up -pisteessä lähellä Insinöörinkadun puoleista sisäänkäyntiä.

Duon pop up -rokotuspisteeseen voi tulla ensimmäiseen rokotukseen tai toiseen rokotukseen. Toisen rokotuksen voit saada, jos ensimmäisestä rokotuksestasi on kulunut vähintään kuusi viikkoa.

Koronarokotukset ovat maksuttomia. Rokotuksia annetaan kaikille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.

Koronarokotuksen saa ilman ajanvarausta myös Ratinan rokotusyksiköstä maanataista perjantaihin kello 8–18. Lisäksi Ratinassa rokotetaan lokakuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna ilman ajanvarausta lauantaina ja sunnuntaina 2.–3. lokakuuta ja 9.–10. lokakuuta kello 8–14. Ratinan rokotusyksikkö sulkeutuu 10. lokakuuta ja sen jälkeen rokotukset jatkuvat terveysasemilla.

Hatanpään, Hervannan, Linnainmaan, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemilla rokotuksia annetaan ilman ajanvarausta maanataista perjantaihin 11.–15. lokakuuta kello 8–18.

Muuten terveysasemilla rokotukseen pääsee varaamalla ajan etukäteen verkossa osoitteessa tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22).