Nokian terveyskeskussairaalan Lempäälän yksikössä on todettu koronatartuntoja

Nokian kaupungin terveyskeskussairaalan Lempäälän yksikössä on todettu yksittäisiä koronatartuntoja. Osaston potilaille ja henkilökunnalle on tehty koronavirustestit ja heidät testataan vielä uudelleen.

Asiasta tiedottaa Nokian kaupunki.

– Tarvittavat toimenpiteet potilaiden suojaamiseksi on suunniteltu yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektioyksikön kanssa ja tartuntatilanne on saatu ripeästi rajattua. Osastolle on asetettu vierailukielto eikä sinne toistaiseksi oteta uusia potilaita, kertoo Nokian kaupungin tartuntatautilääkäri Raija Järvenpää tiedotteessa.

Potilaiden omaisia tiedotetaan osaston tilanteesta. Omaiset voivat olla potilaisiin yhteydessä puhelimitse tai he voivat tiedustella potilaiden vointia ottamalla yhteyttä hoitohenkilökuntaan.

Nokian kaupungin terveyskeskussairaala toimii kahdessa väistötilassa, joista toinen on Lempäälän terveyskeskuksen rakennuksessa erillisissä tiloissa. Potilaspaikkoja Lempäälän yksikössä on noin 20.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut