Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Auttavatko sähköpotkulaudasta saadut tiedot poliisin Hatanpään ahdistelijan jäljille? – Poliisi: Tapauksesta ei ole uutta kerrottavaa

Poliisilla on tutkittavana lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksenä käsiteltävä tapaus, joka ajoittuu Hatanpään Sale-kaupan edustalle ja sunnuntaihin 19. syyskuuta. Tuolloin miehen epäillään saapuneen paikalle sähköpotkulaudalla ja lopulta tarttuneen alaikäiseen tyttöön kiinni läheisellä Siirtolapuutarhankadulla. Poliisin mukaan miehen sukupuolielin olisi ollut tässä vaiheessa esillä.

Tamperelainen uutisoi asiasta keskiviikkona.

MTV kertoo omassa uutisessaan, että poliisi selvittää nyt sähköpotkulautoja vuokraavan Tier-yhtiön tiedoista, minkälaisella reitillä vastaavaa lautaa on sunnuntaina mahdollisesti käytetty. Tapahtumat ajoittuvat iltapäiväyhteen. Poliisin mukaan miehen epäillään käyneen alaikäiseen tyttöön käsiksi noin kello 13.15, kun lapset olivat ensin poistuneet kaupan läheisyydestä.

Poliisi ei ole antanut tuntomerkkejä miehestä. Lasten mukaan mies oli puhunut englantia. Lasten kertoman mukaan kyseessä oli tummaihoinen, tummiin vaatteisiin pukeutunut mies, kerrotaan MTV:n uutisessa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Vesa Järvenpään mukaan tutkinnan apuna on myös valvontakamerakuvaa. Järvenpää sanoo MTV:lle, että jokaisessa tiedotuksessa käytetään tapauskohtaista harkintaa tietojen julkaisusta.

Uutista muokattu 14.32: Lisätty maininta siitä, että väite tekijän tummaihoisuudesta ja tummiin pukeutumisesta on lasten kertomaa. Poliisi ei ole kommentoinut tekijän ulkomuotoa.