K50-messut palaa koronatauon jälkeen Tampere-taloon

K50-messut saapuvat jälleen tutusti Tampere-taloon. Tampereen K50-messut piti alkuperäisen suunnitelman mukaan järjestää jo maaliskuussa 2021, mutta korona päätti toisin. Parin siirron jälkeen tapahtumapäivä on vihdoin lyöty lukkoon. Se on 9. lokakuuta.

Tapahtuman ohjelmalava on poikkeuksellisesti siirretty Tampere-talon toiseen kerrokseen, jotta sen ympärille on saatu enemmän väljyyttä ja näin mahdollistettu kävijöille turvallinen ohjelma-elämys ja halutessaan ohjelmaa katsoessaan voi pitää turvavälejä.

Ohjelmalavalla koetaan erilaisia esityksiä ja kuullaan vinkkejä muun muassa sijoittamisesta, hyvinvoinnista sekä eri teatteriproduktioista ja kulttuurielämyksistä.

Ohjelmalavalla vuorottelevat esimerkiksi Suomen Frank Sinatran, eli Mr. Harrin musiikkiesitykset, Titaniumin sijoitusluennot, Tanssiteatteri MD improvisaatioteos Choices-katkelma, Tähtiportin osallistava Memodance-esitys, Eija Ahvo ja Tuija Rantalainen sekä kaikkea siltä väliltä.'

Lisäksi messuilla on totuttuun tapaan parisataa näytteilleasettajaa.

Tapahtuman juontaa tamperelainen muusikko ja näyttelijä Sami Hintsanen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut