Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensimmäistä kertaa jaettu valtakunnallinen Vuoden teollisuusteko meni Nokialle – "Meille myönnetty palkinto kertoo, että suuntamme on oikea"

Vuoden teollisuusteko –tunnustus on jaettu keskiviikkona ensimmäistä kertaa Tampereen Alihankinta 2021 -messuilla.

Vuoden teollisuusteolla palkittiin nokialainen AGCO Power, joka on investoinut vahvasti moderniin tuotanto- ja kokoonpanoympäristöönsä Nokialla.

Palkinnon jakoi Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

– AGCO Powerin edelläkävijäinvestointi huippunykyaikaiseen tuotanto- ja kokoonpanoympäristöön ja panostukset kouluttamiseen sekä verkostotyöhön näyttävät suuntaa ja inspiroivat. Robotiikkaa, automaatiota ja uutta työstöteknologiaa hyödynnetään uudessa ympäristössä laajasti. Investointi myös kumuloi runsaasti työtä sekä Suomeen että globaalisti, kertoo Business Tampereen teollisuuden tutkimuksen ja kehityksen asiakkuusvastaava Heini Wallander palkitsemisen perusteista tiedotteessa.

AGCO Powerin toimitusjohtaja Juha Tervala näkee tulevaisuuden valoisana, kunhan toimenpiteet ovat oikeita sekä yritysten että valtion tasolla.

– Suomalaisen teollisuustuotannon tulevaisuus on meidän omissa käsissämme, kun huolehdimme että meillä on osaava henkilöstö, laatu korkealla tasolla ja investoimme fiksusti uuteen teknologiaan. Yhteiskunnan tukea tarvitaan laadukkaan koulutuksen järjestämiseen, jotta saadaan päteviä ja motivoituneita henkilöitä jokaiselle portaalle.

– Meille myönnetty palkinto kertoo, että suuntamme on oikea. Kiitämme siitä ja jatkamme samaan malliin, hän jatkaa.