Kela palaa vanhaan toimipisteeseen Tampereella – samalla otetaan käyttöön uusi asiakkaiden palvelumalli

Kelan palvelupiste Tampereella muuttaa takaisin Aleksis Kiven kadulle 28. syyskuuta. Kuninkaankadun palvelupiste suljetaan 24. syyskuuta kello 15. Palvelupiste on kiinni maanantaina 27. syyskuuta.

Remontoiduissa tiloissa otetaan käyttöön uusi palvelumalli. Asiakas otetaan vastaan infopisteessä, jossa palveluasiantuntija selvittää asiakkaan tilannetta ja sopii hänen kanssaan, hoidetaanko asia ajanvarauksella palvelupisteessä vai puhelimessa. Asiakkaan tilanteen mukaan ajanvaraus voidaan tehdä samalle tai eri päivälle.

– Näin varmistamme, että jokaisen asiakkaan asialle on varattu riittävästi aikaa. Katsomme yhdessä asiakkaan kanssa hänen tilannettaan kokonaisvaltaisesti, jotta asiat eivät jää hänen itsensä selvitettäviksi, Tampereen palveluryhmän päällikkö Susanne Heikkonen kertoo tiedotteessa.

Tampereella seurattiin kesän aikana asiointeja palvelupisteessä. Kerättyä tietoa on hyödynnetty uuden palvelumallin suunnittelussa. Jos tilanne on monimutkainen tai asiakkaalla on useita etuuksia, samalle asiakkaalle voi kertyä paljon palvelupistekäyntejä, puheluja ja varmistelua. Uudella palvelumallilla tätä pyritään vähentämään siten, että asiakkaalle voidaan tehdä uusi ajanvaraus ja jatkaa asian hoitamista yhdessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut