Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunkipyöräasemia on Tampereella jo yli 80 kappaletta – sovelluksessa on nyt mukana taukotoimintokin

Tampereen kaupunki tiedottaa, että uusia kaupunkipyöräasemia on avattu Härmälään sekä Hervannan valtaväylän itäpuolelle. Härmälän uudet asemat sijaitsevat Haapakujalla, Härmälänpuistossa, Lentokonetehtaankadulla, Messukeskuksella, Sisunaukiolla, Talvitiellä ja Valmetinkadulla.

Lisäksi asemia on avattu Ali-Huikkaantielle, Ritakadun ja Sudenkadun risteykseen, Takahuhdintielle ja Uudenkylänkadulle sekä Taysin alueelle ratikan päätepysäkin läheisyyteen.

Yhteensä kaupunkipyöräasemia on nyt 82 kpl. Asemien tarkat sijainnit ja ajantasaisin tieto kaupunkipyöräasemista löytyy Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksesta.

Sovellukseen on lisätty mahdollisuus tauottaa matkaa. Näin mahdollistetaan kaupunkipyörän monipuolisempi käyttö. Taukotilassa kaupunkipyörä on lukittuna asiakkaan käyttöön, matka-aika on käynnissä myös tauon aikana.

– Asiakkaamme ovat lähettäneet kesän aikana meille paljon palautetta ja kehitysideoita. Niiden ja keräämämme käyttäjädatan pohjalta kehitämme kaupunkipyöräjärjestelmää koko ajan. On hienoa, että saimme tehtyä nämä muutokset ennen kauden loppua, kertoo Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Kaupunkipyörän saa nyt käyttöön alennettuun hintaan, sillä loppukauden käyttöoikeus maksaa 15 euroa. Käyttöä varten ladataan Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, jolla rekisteröidytään käyttäjäksi. Rekisteröitymiseen tarvitaan yhteystiedot ja maksukortin tiedot.

Kaupunkipyöräkausi päättyy 31. lokakuuta.